It's friday!

Jahapp, så var det fredag och nästan helg! Inte för att de spelar någon roll här, alla dagar ser ju i princip likadana ut, men i alla fall! :) Igår tröttnade jag på att gå omking som en dynamitgubbe och nästan explodera för att jag inte kan göra musik, så jag satte mig på balkongen med en kopp te och skrev lite i alla fall. Lite kluigt utan piano, men fick tänka tonerna i huvudet istället. Lite svårare men de går det med! :)

Tog lite bilder på Calima igår föresten! Sjukt hur vädret kan förändras av lite vindar!

Bild från igår:

 

Bild från idag:

Skillnad va?!
Är glad för att de har blåst bort nu i alla fall så man kan bli lite brun...eeh..
Ska strax knalla mot bussen och åka till Playa Ingles för ett besök hos farbror doktorn så att jag kan bli friskförklarad någon gång! Nu är jag taggad på jobb!

//Isabelle


Hey hey Calima!

Jahapp, då har Calima kommit och hälsat på igen då. För er oallmänbildade så kan jag berätta att Calima är starka vindar från Afrika som blåser in över våran lilla ö och gör så att det blir alldeles dimmigt! Igår när jag satt och tittade ut över havet så kunde jag se enda till horisonten, men idag ser jag knappt 100 meter bort.



Bjuder på en fin bild på mig ch min danska lilla sambo!
Nu tycker jag att hon kan bege sig hem, jag behöver någon som lagar mat till mig! För tillfället lever jag på cigg, té och tonfisk. Glamoröst. Så skynda dig hem nu Danmark!

Over and Out
//Isabelle

Spöksnior

Sitter ute på balkongen och ''tar lite frisk luft'' som vi så fint kan kalla de. Har börjat skriva härifrån nu, vet inte om det beror på att jag får mer insperation här, eller om det är för att jag alltid sitter här när jag är uttråkad. Förmodligen det sista alternativet. I alla fall, jag tar tillbaka allt gott jag skrev om medicinen här i Spanien, för de här jag har fått hjälper ta mig fan inte. Det fuckar bara upp min mage och jag mår fortfarande skit och har hjärnan full med snor. Var hos läkaren idag igen och fick jobbförbud tills på lördag. Great. Not. Han kunde i alla fall inte skriva ut några mer tabletter eftersom jag tydligen redan äter några av de starkaste som finns. Ännu mera great. Ännu mera not. Så jag får sitta här inne i min lägenhet på min röv i två dagar till och hoppas på att under ska ske, för jobba på lördag, de ska jag! Blir GALEN av att sitta inne själv utan något socialt liv. Lyckas alltid att pricka in att bli sjuk vid fel tillfällen. Min farfar och hans fru är nämligen här denna vecka och vill ju självklart umgås med dem. Får dra med dem till El Sultan eller någonting när jag mår bättre.

Sitter i alla fall och tittar ut över havet på alla flygplan som startar och landar. Om exakt 5 veckor är det jag som sitter där innuti på väg till Sverige. Kommer kännas riktigt konstigt, har ju trots allt inte varit hemma på 4 månader. Men tror de är sig likt ;) Saknar faktiskt min lilla stad lite, trodde ALDRIG de orden skulle komma ur min mun, eller över tangentbordet för den delen. Men men, man börjar väl bli gammal. Om 2.5 månad fyller jag 20. Åldersnojja de luxe! Nu spillde jag ut te över halva altanen också. Nu ger jag och mitt u.n.d.e.r.b.a.r.a humör upp och går in och lägger oss.

Love
Over and Out.
//Bitterfittan

Music

Btw, har sett att den senaste låten som jag spelade in har spridits på facebook, så jag kan väl likagärna lägga upp den här :)


http://www.youtube.com/watch?v=4qMkiz6H-kw     <-------------



//Isabelle

Without your friends - you are nothing

''Old habit breaks
And new ones creates
I'm breaking free, to define what is me
I'm flying on my own
I just don't know
Who's gonna catch me if my wings doesn't hold
I'm flying on my own''



Skickar hjärtan till alla mina fina vänner där ute i världen, ni vet vilka ni är <3



För övrigt så har jag hjärnan full av snor och kroppen full av feber. Det jag älskar med Spanien är att de skriver ut  superstarka tabletter för minsta lilla, äter för närvarande 16 (!!!!) antibiotikatableter om dagen. I Sverige får man ju nästan muta de så kallade doktorerna för att de ska skriva ut tabletter med typ samma styrka som alvedon. Ska i alla fall kika på film nu och förhoppningsvis vakna upp till en bättre dag imorgon. Over and out.

//Isabelle

Kvällsfunderingar från en balkong på Gran Canaria

Länge sedan jag skrev här, men har varken haft tid eller motivation till att skriva av mig, men ska försöka bättra mig. Iallafall, har tappat räkningen på hur många veckor jag har befunnit mig på de här ön, men det är över två månader i alla fall. Jobbet går kanon - MYCKET slit och många timmar, men teamet är awesome och jag är så jävla glad över att jag har mina änglar Renée och Hanna från Service o Co här! Jag trivs som fisken i vattnet, det gör jag verkligen, men börjar känna mig smått uttråkad. Dem som känner mig väl vet hur rastlös jag är, söker ständigt nya utmaningar och när någonting börjar bli rutin flyr jag så snabbt jag kan. GC är inte lika intressant längre som det var i början, nu kan jag det mesta och jag börjar bli trött på samma gamla frågor man får varenda dag. Ja, just nu är jag en bitterfitta men missförstå mig inte. Som jag skrev så älskar jag mitt jobb och mitt liv. Men jag längtar efter nya utmaningar, jag måste ha nya utmaningar!

Saknar för övrigt mitt piano och min musik, jag håller seriöst på att bli galen. Längtar nästan hem för att jag saknar det så mycket. Saknar alla sena kvällar i studion med världen bästa Matilda, har så jävla mycket kreativitet i mig som jag inte får utlopp för här, and it drives me crazy.

Jag lever min dröm i paradiset, so why ain't I satisfied?

Godnatt!

//Bitterfittan

RSS 2.0